Boktips: Inred lantligt på ditt eget sätt

Inred lantligt på ditt eget sätt

Den här boken hittade jag på bokrean förra året och den var verkligen ett litet fynd. Författaren Anna Örnberg har fyllt 144 sidor med en massa härliga och inspirerande projekt för hemmet. Kanske ett bra julklappstips för den som är lagd åt det pyssliga hållet?

Jag gillar idén att ta gammalt skräp och förvandla till något nytt. För ett par år sedan slipade jag om en gammal furu-byrå, betsade den vit och satte på fina beslag. Visste inte att det skulle kännas så himla tillfredsställande att fixa om den, man blev lite stolt och kände att man hade gjort något fint för både rummet och planeten. ”Inred lantligt på ditt eget sätt” innehåller en del möbelsnickeri, tips på vad man kan göra med gamla krukor och lastpallar, hur man kan förnya sina lampskärmar och mycket mycket mer. Det som gör den extra intressant är att det finns mycket idéer för den som är lite handarbetssugen.

Mina favoritsidor i boken handlar om olika projekt man kan göra av militärt överskott som gamla filtar, säckar, lakan och linnehanddukar. Hon gör kuddar, servetter, överkast och allt möjligt fint. Det finns dessutom mönster till de klassiska mormorsrutorna för den som vill virka.

Boken är sjukt snygg och mysig och läsa, tack Anna Örnberg för detta : )

Inred lantligt på ditt eget sätt

Inred lantligt på ditt eget sätt

Inred lantligt på ditt eget sätt

Inred lantligt på ditt eget sätt: bohemiskt, industriellt, elegant, shabby chic av Anna Örnberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: