Den virkade räven Kängis

Den här lilla räven virkade jag till min systerdotter Ida-Linnea i julklapp. Mönstret kommer från boken ”Välkommen till virkligheten: 27 figurer att virka”. Lite gissligt och pilligt är det men det blir ju så gulligt när dessa små figurer kommer till liv. Jag hade inget rödbrunt garn hemma så det fick bli en grå räv istället. Inga problem tänkte jag.

Men när min systerdotter öppnade paketet utbrast någon: ”Åh, vilken söt känguru!”. Det snappade hon upp med en gång och kallade den för Kängis.

Så får jag presentera: den virkade räven Kängis.

Virkad räv

Virkad räv

Virkad räv

Comments
4 Responses to “Den virkade räven Kängis”
  1. helfrid skriver:

    Vilka fina foton!

  2. Annika skriver:

    Så söt den blev som grå och lite lurvig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: