Påskkjol till den stora tjejen

Påskkjol

Nu har jag precis lämnat världens sötaste påskkärring till dagis! Förra året var hon sjuk så det var extra kul att hon kunde vara med på påskfirandet idag. Håret är flätat och fräknarna på plats. Hoppas att hon får det roligt : )

Jag hittade något knasigt tyg hemma som jag sydde kjolen av och toppade det hela med lite rynkad tyll både uppe och nere. Jag tillhör den skara människor som gillar att sy men det där med att planera, mäta, klippa och nåla är inte riktigt min grej. Jag vill bara sy liksom! Därför köper jag gärna randiga tyger som underlättar klippandet.

Dessutom ser ju påskkärringar lite ruffiga ut så det är väl helt okej med sneda sömmar : )

Påskkjol

Påskkjol

Follow my blog with Bloglovin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: