Vampyrstickade handledsvärmare och en favorit i repris

Bandana cowl

I helgen sov min lillasyster (a.k.a moster Lisa) över hos oss några nätter. God mat, vin, lite film, lite snack och lite Popkult. I lördags tog vi en kvällspromenad med kameran. Hon är så snäll och go som orkar ställa upp på alla mina experiment. Jag var ju tvungen att testa det nya objektivet lite : ) Det blåste och var skitkallt så jag hoppas att hon inte blev sjuk, man ser till och med lite gåshud på en av bilderna.

Halsvärmaren hon har på sig är en favorit i repris: Bandana Cowl från Purlbee. Den ska bli en present till en av mina käraste vänner om vi nu får tid och möjlighet att träffas någon gång!

Handledsvärmarna, som jag för ovanlighetens skull stickade till mig, är från boken Vampyrstickning. Tyvärr gjorde jag bort mig lite på vägen, att dricka lite vin och se på film samtidigt som man ger sig på sitt andra flätstickningsförsök är ingen bra kombination. Det blev ingen världskris men på ett av ställena skulle flätan gå över inte under. Attan!

Allt är stickat med två olika garnsorter, Cotton silk och Sandnes silk kid Mohair.

 

Bandana Cowl, handledsvarmare

Handeldsvarmare

Bandana Cowl, handledsvarmare

Handledsvarmare

Bandana Cowl, handledsvarmare

Bandana Cowl, handledsvarmare

Comments
3 Responses to “Vampyrstickade handledsvärmare och en favorit i repris”
  1. De är verkligen hur snygga som helst bägge delarna! Är sugen på att prova något från vampyrstickningsboken, jag blev inte mindre sugen nu direkt 😉

    • Stina skriver:

      Tack så mycket! Jag blev lite förvirrad av mönstret i boken, det står att höger handledsvärmare ska vara till vänster hand men annars gick det bra : )

  2. Så himla snygga både cowlen och handledsvärmarna! Jag har varit sugen på att göra någon vampyrstickning, blev inte mindre sugen nu när jag såg dessa fina! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: