Garnterapi – Nu som namnband!

Garnterapi som namnband

Jaha, Danmark blev det alltså. Jag och mitt Eurovision-gäng i soffan hejade på Norge och Malta men så kan det gå. Det som förvånade oss allihop var att den rumänska Dracula-gubben som hade årets ”nu går jag och kissar”-låt faktiskt gick bättre än Sveriges Robin. Varför blev det så?? Hur som helst hade vi goa vänner som sällskap och lördagskvällen blev kanon, dessutom hittade äntligen min halsvärmare sin rätta ägare.

Nu tillhör jag skaran handarbetare som har ordnat små etiketter att sätta på sina stickade alster : ) De kom i veckan och jag blev jättenöjd!

Känns kul att kunna sätta en liten etikett på grejerna man gör. Jag stickar för det mesta presenter till andra och då känns det extra roligt att kunna sätta på ett litet märke. Det ser lite proffsigare ut inbillar jag mig.

Comments
4 Responses to “Garnterapi – Nu som namnband!”
  1. Lillasyster skriver:

    Gud va bra dom blev. Det kommer bli awesome!! 🙂

  2. Vilka fina lappar, var har du beställt dem ifrån? =) Har gått och funderat på att sy på lappar på mina alster också =)

  3. Stina skriver:

    Tack, jag beställde dem från Ikast etiket, ett danskt företag. Kolla på http://www.ikastetiket.dk/se/vavda_namnband
    Det är ett vävt namnband jag har köpt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: