Tidningstips: Handarbete & pyssel

Handarbete & pyssel

Försöker nu att ta mig igenom dagen på bästa sätt efter en tuff natt av knän i ryggen och barnskrik lite då och då. Är det inte tänder så är det arga bläckfiskar. Puh!

Vissa dagar undrar man varför man gick upp överhuvud taget. Jag satte mig på toa, och ja så klart, pappret var slut. Undrade vad det var för en kastrull som stod på spisen, ja det var soppan från gårdagens middag som ingen tog hand om. Oj då, där välte jag visst vattenglaset över hela frukostbordet också. Jaja, jag tvättar händerna och där skvätte jag naturligtvis handtvålen rakt på tröjan. Och som pricken över i:et fick Tyra ett utbrott på dagis eftersom hon inte ville gå in, hon skulle vara ute och gunga.

Nu är jag i alla fall hemma, lillan sover i vagnen och Tyra är, trots allt, på dagis. I väskan har jag, förutom de obligatoriska blöjorna, också tidningen Handarbete & pyssel som jag nu tänker läsa i solen. Varje nummer är fyllt av inspiration högt och lågt och de har alltid med mönster på något stickat och virkat. Denna gången var det mönster på en stickad sittpuff, en virkad strandväska och en virkad tablett. Den är helt klart värd sina 29 kronor.

Så just nu vill jag att alla högljudda glassbilar, flygplan, trädgårdsmaskiner, skrikande skogsduvor och tjoande hundägare håller sig borta för nu vill jag ha en paus!

Handarbete & pyssel

Handarbete & pyssel

Handarbete & pyssel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: