Stickning i paradiset

Cypern

Då var man nyss hemkommen från ett charteräventyr på Cypern.

Vadå äventyr tänker ni? Jo, med näst intill obegränsad erfarenhet, tusen allergier och 2 barn, då blir allt ett äventyr. Och om det är något jag är bra på så är det att nojja, fundera och gärna måla fan på väggen ibland också.

Men nu råkar detta visa sig bli ett väldigt bra äventyr. Vi reste tillsammans med två andra barnfamiljer och vi kommer nog alltid att minnas de ”avslappnade” middagarna med sex barn som rusar åt alla möjliga håll och sex svettiga föräldrar som försöker ha koll på situationen.

Några har undrat varför jag inte har blivit mer solbränd efter en vecka på Cypern men det kan enkelt förklaras med att jag var i vattnet typ hela tiden. Men det sköna med att vara utomlands är ju att man faktiskt kan vara det. I Sverige blir man ett blått russin efter bara en halvtimme. För mina tjejer var detta helt enkelt paradiset. En vecka av oavbrutet bad! Dessutom fanns det en hoppborg på en restaurang alldeles intill hotellet som visade sig vara det roligaste på hela resan.

Då och då, tuppade dem av och mamma fick en stund över att sitta och sticka under palmerna.

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Cypern

Comments
2 Responses to “Stickning i paradiset”
  1. Anne-Lie skriver:

    Härligt! Fina bilder med!
    Var själv med min familj just på Cyper i Maj. Känner igen det där med att va i vattnet hela tiden. : )
    /Anne-Lie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: