Boozt i Falkenberg

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj, vilken helg! Varning för långt blogginlägg!

Jag har en vän som jag i bästa fall träffar en gång om året men varje gång vi ses känns det som ingen tid har gått förbi. Den här gången slog vi på stort. Vi lämnade barn och karlar hemma, packade bilen full med kläder, skor och smink och drog till Falkenberg Strandbad för att bli ompysslade och booztade av Annika Sjö och Camilla Emring och (och 163 andra tjejer).

Nu känner man sig lite som en ny människa (dock med sjukt mycket träningsvärk : )

Om Annikas föreläsning om kost
Informativ, rolig och inspirerande!

Om Mikaels träningspass
Han sa att några av oss skulle tänka att det var synd att han var där. Öhh, efter två minuter in i passet förstår jag vad han menar. Definitivt mitt mest intensiva träningspass någonsin men ooh så skönt efteråt.

Om SPA-upplevelsen
Mysig med skön stämning, trots att vi var en himla massa tjejer på liten yta.

Om hudvårdsklassen
Ja, vad ska man säga. I teorin låter allt bra men jag är alldeles för lat för att orka engagera mig. Jag är inte direkt tjejen som använder läpp-peeling om man säger så. Men ändå spontanköpte jag lite krämer som jag tyckte att jag inte kunde klara mig utan 🙂

Om nagelfix, hårfix och fotografering
Hoppade naglar och hår men väntar med spänning på Johannas bilder…

Om minimässan
Jag är sämst på att undvika impulsköp! Köpte billiga träningskläder så jag antar att jag har tänkt att jag ska börja träna…

Om maten
Helt FANTASTISK! Som vegetarian fick jag specialmat under hela helgen.

Om röda mattanfotograferingen
Lyxig känsla man inte upplever så ofta.

Om underhållningen
LaGaylia Frazier var hur go som helst! Simply the best helt enkelt 🙂

Om goodiebagsen
Själva bagen var en riktig väska, bara det liksom!

Om Annika och Camilla
Två goa duracelltjejer som var extremt måna om att alla skulle få en fantastisk helg.

Men stickorna då?
Garntokig som jag är hade jag självklart med mig ett sticke ifall det skulle bli några sekunder över.
Men icke 🙂

Stina och Lilli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: