Slöjdmässa i Sollebrunn

Slöjdmässa i Bjärke

Då var den här. Den sista dagen på min föräldraledighet. Oj vilka blandade känslor man har. Jag har nästan varit hemma ett och ett halvt år och så ska man plötsligt börja jobba, det blir en omställning som heter duga. Även om man kommer sakna tjejerna sjukt mycket så tror jag ändå att det kan vara skönt att ha lite vuxna människor omkring sig och faktiskt ha möjlighet att gå runt på stan lite på lunchrasten utan att behöva tänka på blöjor, mellanmål och eventuella smitningar.

Dessutom ska jag börja på 75 % vilket känns väldigt bra. Hoppas att man kommer in i det ganska snabbt och smärtfritt 🙂

Nu i helgen ska vi hälsa på familjen i Alingsås och göra det årliga besöket på slöjdmässan i Bjärkehallen i Sollebrunn. Det är P-länets slöjdförening som anordnar den varje år och det brukar vara ca 90 utställare som säljer jätte fina saker till bra priser. Det kostar inget inträde så det är bara att dyka upp. Mässan är 2-3 november kl. 10.00-16.00. Om ni har vägarna förbi eller bor i närheten tycker jag absolut att ni ska åka dit! Här finns lite mer information.

 

 

 

 

Comments
2 Responses to “Slöjdmässa i Sollebrunn”
 1. Helle skriver:

  Heeej! Synd att vi inte sågs där! Jag blev speciellt förtjust i några ståltrådsträd, tänkte ge mig på att testa någon dag.

  • Stina skriver:

   Hej, ja va synd!
   Dem såg jag också, himla fina. Tänk om man hade kunnat pilla in en liten miniljusslinga i dem där små grenarna, det hade varit fint på kvällen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: