Hantverksmässan på Tjolöholm slott

Jul på Tjolöholm

Oh, då har man varit på hantverksmässa igen. Jag verkar inte få nog av tomtar, glögg, julmys och hantverk.

Jag kom till mässan på Tjolöholm slott som första-gångs-besökare med höga förväntningar, stor nyfikenhet och alldeles för lite pengar 🙂 Som sällskap hade jag även denna gången mina två hantverksintresserade föräldrar. Mannen tyckte nog det var skönt att slippa, man ska inte tjata som Alfons pappa brukar säga.

Mässan pågår till och med den 24 november, inträdet kostar 100 kr. Mässan är riktigt populär och slog publikrekord förra året med 23 000 besökare. Och jag kan fatta varför! Det fanns hur mycket härliga grejer som helst både i matväg och hantverk. Variationen var mycket större än jag trodde och det fanns mängder med aktiviteter för barn som julpyssel, träffa tomten, häst och vagn och så en eldshow på det.

Dessutom kunde man mingla med självaste slottsfrun.

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: