STORA nyheter!!

Sticka grytlappar

Jag har ju vetat detta ett tag men det känns fortfarande helt overkligt. I mars 2014 kommer min alldeles egna stickbok ut i bokhandeln!

Jag vet inte egentligen varför jag har väntat så länge med att berätta men det kanske beror på att jag inte har fattat det än. När jag väl står där med boken i handen kanske bollen trillar ner : )

Hur som helst, den heter Sticka grytlappar – Mönster och inspiration och innehåller mönster på 30 olika grytlappar. Jag lovar att det finns en för alla smaker, för dig som vill sticka något som blir klart på en kväll, för dig som vill sticka något klassiskt, för dig som vill sticka en skit-flummig inflyttningspresent, för dig som gillar ugglor och andra djur och för dig som aldrig har rört ett par stickor förut. En grytlapp är ju verkligen den perfekta presenten, den tar inte lång tid att göra, den passar alla och man kan variera den i oändlighet. Och du, skulle den bli lite sned eller knölig så är det ju trots allt bara en grytlapp : )

Boken kommer som sagt i mars men man kan redan nu gå in på Adlibris och Bokus och bevaka den.

Jag hoppas såå att ni kommer att gilla den!

Comments
2 Responses to “STORA nyheter!!”
  1. Annika Tiselius skriver:

    ÅHHH va roligt…GRATTIS !! från stolta mamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: