Nytt år och nya utmaningar!

UgglanGott nytt år på er allihopa! Bloggen växer och växer och jag blir alldeles varm i hjärtat av alla goa kommentarer ni ger mig : ) Tack!

2014 kommer bli ett roligt år med många spännande saker att se fram emot. Framför allt kommer min bok ut i mars och det känns helt otroligt spännande. Just nu håller jag på och förbereder en releasefest som ska hållas den 15 mars i Studio Bazar vid redbergsplatsen i Göteborg. Hade varit så himla kul om ni ville komma förbi och säga hej! Mer information kommer, jag håller er uppdaterade : )
Bilden är på grytlappen Ugglan som finns beskriven i boken under kapitlet Djur, odjur och andra former.

En annan rolig grej är att jag äntligen har tagit steget att starta ett eget företag. Jag kommer att sticka, virka och göra handgjorda kort som jag sedan kommer att sälja på diverse marknader. Det är något jag tänkt göra länge och som jag alltid känt att jag vill göra men aldrig riktigt vågat. Det här blir ju en grej vid sidan av mitt vanliga jobb eftersom det är svårt att försörja sig på sina drömmar : )

Men roligt ska det bli!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: