Juliga lappen i retrostyle

Juliga lappen i retrostyle

Man kanske skulle kunna tro att jag fått nog av att sticka grytlappar vid det här laget men icke. Däremot känns det kul att testa lite andra garnsorter än Muskat, som alla grytlappar är stickade med i boken. Kul att testa och laborera med lite andra färgkombinationer, som här till exempel. Dessa två små puddingar är stickade i brunt och senap med garnet Paris från drops. Juliga lappen heter beskrivningen som ni hittar i min bok och där är den stickad i rött och vitt. Detta är Juliga lappen i retrostyle helt enkelt.

Annars är läget bra, jag jobbar, tränar, äter och sover. Ni vet, ekorrhjulet är i gång liksom. Jag och mannen fick ett oväntat slag av inredningsinspiration igår och åkte till Ikea med barnen. Tyvärr var det fler som tänkte det och stället var helt packat. Som vanligt blev det lite småkaos och en smitningsincident på det.

Meddelande till mig själv i framtiden; ta inte med barnen nästa gång. I alla fall inte utan någon form av koppel eller en gps-censor.

Juliga lappen i retrostyle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: