Boken har kommit!

Jag och morfar

Boken är klar! En helt klart fantastisk men surealistisk känsla att hålla den i min hand för första gången 🙂 Något man aldrig glömmer liksom.

Igår var vi och hälsade på min morfar som har några år på nacken, 102 för att vara exakt. Han har nyligen flyttat till ett äldreboende eftersom han inte riktigt orkar bo kvar hemma. Vi  har precis sålt huset som också var min mammas föräldrahem. Det var tufft för oss alla men efter mycket tankar och funderingar var alla överens om att detta blev bäst. 

I boken har jag fotograferat några av grytlapparna mot tapeten mormor och morfar hade i ett av rummen. Det är också min mormors brosch som syns på grytlappen Knappen. Därför var det extra roligt att få visa upp boken för min morfar en regnig eftermiddag på ålderdomshemmet. Han skrattade åt alla tokiga grytlappar och var noga med att kontrollräkna benen på bläckfisken. Sedan ville han ha ett signerat exemplar 🙂
Jag har ju nämnt tidigare att jag är sjukt nostalgisk…

Har ni hängt med i OS? Tyvärr är jag helt avskärmad från allting, har inte kanalerna och är för dumsnål för Viaplays sportpaket. Jag brukar inte vara så himla sportintresserad men ibland är det ju spännande att se när någon galen svensk är redo att kasta sig ut i ett störtlopp eller om det blir någon oväntad medaljfajt. Känner att det hade varit lite kul att se Kalla kämpa sig in i mål, verkar som man har missat något …

Morfar tittar på brosch

Jag och morfar

 

Morfar

 

Familj

Comments
4 Responses to “Boken har kommit!”
  1. Hanna O skriver:

    Så fina bilder och jag njuter av att läsa det du skrivit! Ser verkligen fram mot att få bläddra i din bok framöver!

  2. Hanna Tölevik Parnebo skriver:

    Fick se reportaget om dig i Norra Halland och blev därmed nyfiken på din bok, grattis!👏
    Själv är jag också en sådan där ”stick-tokig” tant, även om det blir mest tröjor och strumpor😊
    Mvh Hanna på Spårhaga Fsk (katthult o Lönneberga)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: