Ny telefon och hybris!

Tygpåse

 

Jag har drabbats av en släng hybris och tryckt upp ett gäng tygpåsar som jag tänkte sälja på bokreleasen bland annat. Är så himla stolt över min syster och hennes fina rubriker hon gjorde till bokens alla grytlappar. Är det inte lite tråkigt att ha dem där, instängda i boken? Tyckte de förtjänade något bättre : )

Jag har också köpt en ny telefon i veckan och med ett vettigt abonnemang för en gång skull! Mina kompisar trodde nog aldrig dagen skulle komma. Började fundera på detta redan i julas när jag var inne i en pysselaffär i Alingsås. Vid kassan fanns det en skylt ”Ladda ner vår app och få 15 %”  Näääh, tänkte jag, nu får det vara nog. Kassörskan gav mig rabatt ändå för hon tyckte så synd om mig 🙂

På ett sätt stör det mig lite att allt numera kräver en telefon med surfabonnemang men någon gång måste man väl klättra ur stenåldersgrottan och bli en del av tekniksamhället.

En stor fördel med en härlig ny telefon är ju att man kan börja förstå sig på fenomenet Instagram. Jag kavlade upp ärmarna häromdagen och gjorde mitt första inlägg. Vill ni se hur det går för mig? På instagram heter jag stinamariastickar.

Läste också igenom instruktionsboken till telefonen och lärde mig bland annat att jag inte skulle stoppa smådelar i näsan eller ögonen, att suga på batteriet är inte heller någon bra idé. Vilken tur att jag blev varnad 🙂

 

 

Comments
2 Responses to “Ny telefon och hybris!”
  1. Lotta Carsbrant skriver:

    Heja Stina!

    Vilken härlig kasse. Tyvärr kan jag inte komma till Göteborg för releasefesten, men vill gärna lägga vantarna på en om det blir några över. På tal om vantar…. ett tips till nästa bok 😉

    /L8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: