Sticka grytlappar + Mönsterarkivet = sant

Tävling

Jag har inte så många nära vänner som intresserar sig för handarbete, som tur är har jag en man som orkar lyssna på mina monologer om färgval och andra beslut. När jag träffar syster, mor och svärmor är det allt som oftast ganska svårt att få en stund över att sitta ner och prata om  pågående projekt.

Det är då man är extra glad över Mönsterarkivets facebook-grupp. Nu är vi över 9000 medlemmar men på något sätt känns det alltid mysigt och familjärt trots det stora medlemsantalet. På den här sidan kan man få svar på teknikfrågor, tips på bra tutorials och mönster. Man kan stolt visa upp sina härliga alster som man lagt ner mycket tid och omsorg på. Man kan få inspiration och klappar på axeln om något går dåligt och man behöver lite hjälp på vägen.

Mia som är administratör för gruppen är grymt duktig på att hålla koll på oss, så ingen olagligt delar mönster eller gör för mycket reklam.

Just nu, för att fira det stora medlemsantalet, har jag och Mia ordnat en liten tävling. Vi lottar ut tre ex av min bok Sticka grytlappar och 3 ex av min tygpåse med Annas rubriker.
För att vara med i utlottningen måste man vara medlem i gruppen och lägga in en kommentar på tävlingsinlägget.

Jag blev så glad av att se så många gilla och kommentera att jag blev alldeles berörd. Så många fina kommentarer om både gruppen och boken! Jag började trycka på gilla knappen på några inlägg, sen blev 10 kommentarer snabbt 40, 40 blev snabbt 100 och sen undrade jag lite vad jag höll på med : ) Jag kan ju inte gilla varje inläggen även om jag skulle vilja…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: