Det börjar närma sig…

Grytlappar

Åh, nu är det bara dagar kvar till bokreleasen!! Och jag börjar faktiskt bli lite nervös. Jag är ju en mästare av rang på att noja. Kommer någon dyka upp? Tänk om kortläsaren krånglar? Tänk om jag blir sjuk? (Halva familjen har varit krasslig i veckan)

Men oavsett hur det går på lördag måste jag ändå säga att jag har gjort allt i min makt för att det ska gå så bra som möjligt. Pratade med Linda på Sally Bazar idag om lite detaljer och på fredag ska jag och syrran åka dit och hjälpa till att fixa. Det ska bli såå himla roligt!

På lördag kommer jag att sälja boken, tygpåsen men också en hel del grytlappar. Som ni ser på bilden har jag bunkrat upp med några par och dessutom tryckt upp fina prislappar. Jag jobbar ju som grafisk formgivare med tillgång till en tryckpress, då är det svårt att låta bli 🙂

Dessutom kommer jag i samarbete med Garntua att sälja goa garn-kitt med Mandarin Medi från Sandnes + ett löst mönster från boken. Jag har stickat några par med detta härliga garn och grytlapparna blir mjuka och mysiga samtidigt som dem klarar ”EXTREM-varm-gratäng-ur-ugnen-testet”. Dessutom har garnet samma stickfasthet som Muskat från Drops, så det här är ett bra garn till grytlapparna i boken.
Mia och Kajsa på Garntua har dessutom donerat så fina paket till bokreleasen så jag har bestämt mig för att ge dessa separat och inte stoppa i dem i de redan knökfulla goodiebagarna. Så det betyder att 40 personer som köper boken kommer att få något fint 🙂

Så hur kändes lördagens melodifestival då? Jo, helt okej med Sanna som segrare även om jag och gänget i soffan hejade mycket på Ace Wilder. I’m busy, busy, busy doin nothin at all…

Grytlapp med prislapp

 

Mandarin Medi

Comments
2 Responses to “Det börjar närma sig…”
  1. svamptanten skriver:

    Håller tummarna att allt blir toppen på lördag och att du får all den uppmärksamhet du förtjänar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: