Sånt som gör mig glad just nu…

Virkade örhängen

Bokreleasen är över och jag har landat och pustat ut. Det har varit otroligt roligt och väldigt lärorikt.  Sedan dess har det hänt en hel del, både roliga och väldigt oväntade saker. Känns lite konstigt att vara jag just nu.

Jag blir sååå glad och så berörd av alla goa som hör av sig av olika anledningar.

Bland annat har jag blivit kontaktad av Gunnel Östling som är lika tokig i grytlappar som mig. Vi kommer göra en utställning tillsammans med mina grytlappar i caféet på Länsmuseet i Gävleborg. Mer info om detta längre fram. Men visst är det roligt 🙂

Jag har också fått reda på att min bok säljer bäst av alla på förlaget just nu!! Wehey!! Fasen va kul, fick reda på detta två sekunder innan jag skulle sätta mig i frisörstolen. Så himla svårt att sitta still och verka normal när man vill strutta runt och göra segerdansen!

I brevlådan i veckan fick jag världens gulligaste present från min barndomskompis Johanna som kom på bokreleasen. Ett par virkade uggle-örhängen! Bedårande söta, tänk att hon har tagit sig tid att sitta och göra dessa till mig (hon har 4 barn kan jag tillägga). Det är verkligen jätte roligt att få något som någon har tillverkat helt själv med sina egna två händer.

En annan trevlig överraskning i brevlådan var ett handgjort kort med en inbjudan till medlemskap i Kungsbacka Hemslöjdsgille. Så himla gulligt!
Apropå handgjort kort, bilden visar en del av det fina kortet min kära syster Anna gav till mig på bokreleasen. Vad skulle jag göra utan henne!!!

Tänk om någon kunde säga det till mig, för en herrans massa år sedan, när jag städade offentliga toaletter utomhus i minusgrader och undrade vad fasen jag skulle göra med mitt liv att du, gumman, det ordnar sig ska du se 🙂

 

Världens finaste kort från världens finaste syster 🙂

Handgjort_kort

 

 

 

Söta ugglor i öronen 🙂
Virkad uggla

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: