Handarbete & Pyssel

Handarbete&Pyssel

I helgens nummer av Handarbete & Pyssel är jag och mina grytlappar med på ett hörn. Känns så himla roligt! Jag har med två beskrivningar, klassikern och en av shabby chic versionerna. Tre hela sidor och så lottar vi ut en bok också.

Jag försökte fotografera så ni kunde få se men jag har ju två små tjejer här hemma som tyckte det var lika spännande som jag att ”mamma är med i tidningen”. Inte så lätt att fota med två busungar som bläddrar i tidningen när man ska fota 🙂

Om ni är sticksugna i helgen och befinner er i Göteborg får ni jätte gärna titta förbi Lohrs pocket medmera, de har sedan flera år tillbaka stickcafé en lördag i månaden. Nu på lördag kommer jag och mina grytlappar vara där och berätta om boken. Jag har aldrig varit på stickcafé tidigare så jag ser fram emot det här jätte mycket!!

mamma stickagrytlappar vera-bladdrar verashand

mammaitidningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: