Gran Canaria!!!

Hav

Jag ska försöka att inte trötta ut er med väääärldens längsta blogginlägg. Har så himla mycket att berätta och hoppas att jag ska kunna summera allt lite snajdigt.

Först och främst måste jag ju ta upp att jag har nyligen kommit hem från en resa till Gran Canaria. Med inga mindre än min mor, far och mina två systrar. Huvudanledningen var att fira min kära far som nyligen fyllt 60 år.

Som småbarnsförälder har man alltid lite gråa påsar under ögonen och passar på att gnälla lite då och då för alla som orkar lyssna om hur dåligt man sover och va jobbigt det är att aldrig få duscha eller gå på toa ifred utan publik. Men herre jössses, jag lipade redan innan planet gick för det kändes så tufft att säga hej då. Särskilt till lilla Vera som kanske inte riktigt förstod varför jag skulle åka eller hur länge jag skulle vara borta.

Väl på plats i paradiset gjorde vi vårt bästa för att koppla av och smälta in i mängden men det fallerade ganska snabbt. Ni förstår, min familj är en äkta klassisk husvagnsfamilj. Vi är vana vid att tänka budget, vi stojar och skojar (även utan alkohol, med är vi ännu värre) men framför allt badar vi gärna i ur och skur. På denna fina lyxiga resort vi hade hamnat på låg alla och solade från morgon till kväll utan att varken säga något eller röra en fena. Vi hade poolerna för oss själva större delen av veckan och de vidbrända människorna som låg omkring oss bara liksom solade vidare. Tror vi skötte oss ganska bra, pappa hoppade bara kanonkula en gång 🙂

Vi gjorde garanterat ett intryck på personalen när vi först blev väldigt förvånade över att de hjälpte oss med bagaget till rummet, när vi såg vårt lyxiga rum med jaccuzzi på balkongen sprang vi runt och tjoade så bagagemannen fick en fnissattack, sedan hoppade vi allihop i poolen trots regn och mörka moln. Resten av veckan kallade dem oss för ”La familia” och i restaurangen blev vårt bord känt som ”The crazy table”.

En av dagarna kom det in en donna med 20 cm stilettklackar och vickade på med rumpan i bara baddräkt samtidigt som hon svängde runt på en sjal. Jag och mamma gick precis bakom henne och undrade i tysthet varför i allsin dar man håller på så där för att få uppmärksamhet. Efter någon minut insåg vi att vi hade hamnat mitt i en fräsig modevisning! Mitt i poolområdet! Vi gjorde vårt bästa för att slinka undan obemärkta 🙂

Även om jag saknade mina barn och min man otroligt mycket känner jag att jag har laddat mina batterier, det var välbehövligt!

Naturligtvis stickade jag varenda sekund jag inte låg i poolen, badade i havet eller åt mat. Min största bedrift var att strunta i solskyddsfaktorn från magen och neråt. ”Benen bränner man ju aldrig” tänkte jag och började sticka på en härlig babyfilt i ett riktigt tjockt garn. 2 timmar senare var jag illröd på hela benen förutom en stor vit markering efter garnnystanet och på andra låret ser man var garntråden har legat. Jätte sexigt!

Oj vilken uppsats, jag sätter punkt och återkommer med andra roliga nyheter snart 🙂 Hoppas ni alla haft en härlig påsk!

 

Hotellet…

Radisson

pool

 

Utsikten…

utsikt

 

Systrarna…

systrar

 

En av projekten som blev klara under veckan…

Stickad sjal

 

stickad sjal

 

La familia 🙂

lafamilia

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: