Eurovision, magsjuka och jobbbb

Tåg

Ni som följer mig på instagram (Stinamariastickar) har kanske sett att jag har varit ute på vift. På jobbet har det skett förändringar och jag har fått lite nya utmaningar att bita i. Bland annat har det medfört att jag får en chans att ge mig ut lite oftare och träffa våra goa kunder som jag sitter och gör grafisk form för. Alltid roligt att få ett ansikte på människor som annars bara finns i luren eller i mailboxen. Förra veckan var jag i Danmark och på fredag blir det en tripp till Stockholm 🙂

Frukost

Roligt! Även om det inte är lätt alla gånger att vara en vabbande småbarnsmamma. Vi har drabbats av världens jävligaste magsjuka!! Tjejerna badade och jag passade på att skrubba ansiktet och funderade på en ansiktsmask när Vera plötsligt lägger värsta pizzan rätt i badkaret! Tyra som också befann sig i badkaret blev helt förskräckt. Alla skriker MAMMAAA och jag har händer och hela facet fullt av diverse kladd. Mannen ligger febrig och sjuk under filtar på soffan.

Sen var det kräksbonanza varje kvart i ett dygn, sedan en gång i timmen under nästa dygn och ja. Fyra dygn totalt, FYRA DYGN liksom! Vi blev riktigt oroliga men nu är hon världens goaste lilla pingla igen : )

Jag vill aldrig mer se vätskeersättningsförpackningar, teskedar och timers igen…

Vi hade tur när Eurovision var på i lördags, då sov hon under hela showen så vi allihopa fick vila lite. I år tyckte jag att showen var riktigt bra! Gillade många av bidragen, programledarna var bra alla tre och jag tyckte att danskarna var bra på att förmedla känslan av att musik och dans för människor tillsammans.

esc_2014

Årets vinnare:
Tja, den enda låten jag inte minns alls. Jag gillar både kärlek, respekt och skägg men också bra låtar. Detta var inte min favoritlåt men grattis Conchita och Österrike 🙂
Årets programledare:
Både proffsiga och roliga.
Årets bästa bidrag:

Får man säga Sanna? Hon var helt GRYM! (kanske hade det gått hela vägen om hon också hade skägg?)
Årets mest patetiska bidrag:
Polens bidrag med de överdrivna donnorna som tvättade och kärnade smör

Och vad har jag haft på stickorna i veckan? Allt! Jag har stickat en poncho, en bolero, en tovad väska och så några tomtar 🙂

Väskan skulle från början bli ett sittunderlag men när jag insåg att garnet inte skulle räcka ändrade jag mig på klassiskt Stinamanér och gjorde en liten väska till Tyra. Jag var osäker på om det skulle bli tillräckligt tjockt men det blev helt perfekt!! Eller ja, det hade blivit helt perfekt tjocklek för ett sittunderlag. Väskan blev ju lite kraftig men Tyra älskade den och det är viktigast.
Jag sydde ihop den stickade väskan, slängde den i tvättmaskinen 60 grader utan tvättmedel och voila!

tovad_vaska

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: