Oversizetröja i Alpakka Iris

 

Oversizetröja

Just nu håller jag på och stickar på en oversize tröja till Vera. Eller ja, det är en av de hundra projekten som är i gång samtidigt. Jag vet inte hur ni brukar göra men jag brukar festa till det med flera olika saker på stickorna samtidigt. Man kan väl säga att jag ändamålsanpassar allt. Jag har ett mindre projekt som inte tar så stor plats för bussen till och från jobbet, något enkelt att göra framför TVn,  något utmanande när hjärnan vill kämpa lite och så något när man har kidsen omkring sig som är lätt att avbryta och lätt att börja på.

Oversizetröjan stickar jag i världens mysigaste Alpakka garn som jag hittade hos Mia på Garntua. Garnet heter Iris och tillverkaren är Rauma. Garnet har jag redan stickat en sjal i och det är så himla mjukt och skönt att både ha på sig och att sticka med. Tyra älskade sjalen och har sticks-certifierat även detta garn. Jag tror jag kommer sticka något till mig själv i detta och kanske även en tröja till Tyra om den här blir bra. Jag håller tummarna och stickar på!

Den här veckan har både jag och Tyra fyllt år så imorgon blir det klassiskt släktkalas. Och istället för att städa och fixa sitter jag som vanligt och prioriterar sånt jag tycker är roligt framför sånt man borde och måste. Det är nog något allvarligt fel på mig…

Jag har bokat in mig på en sommarmarknad i Kungsbacka som jag ser fram emot, känns hur bra som helst. Håller också på och planerar en julmarknad i Sally Bazar Studio. Tror det kommer bli en rolig höst! 🙂

Alpakka Iris

Alpakka Iris

Alpakka Iris

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: