Veras oversizetröja är färdig!

Oversize tröja

Veras oversizetröja är färdig!! Som vanligt när jag stickar till mina tjejer ligger dem och sover när jag är klar med mitt lilla alster. Och man väntar med spänning på att få prova plagget nästa morgon!! Kommer det passa? Kommer hon tycka om det? Blir det som det var tänkt?

Mönstret har jag gjort själv och jag känner mig nog rätt nöd 🙂 Vera blev totalt jätte vansinnig varje gång jag försökte måtta under arbetets gång så jag kände den här gången att det skulle bli extra spännande att se det färdiga plagget på henne. Det är så otroligt tillfredsställande när något man har arbetat med länge, blivit klart och dessutom blir precis som man hade tänkt sig 🙂

Min tanke var att det skulle bli en oversize tröja med lite tightare ärmar stickat i ett varmt mjukt garn som inte är sticksigt. Jag ville också att  mönstret skulle vara väldigt enkelt, något som alla ska kunna följa, van som ovan vid stickorna.

Det enda jag har kvar är att virka några varv runt halsen för att jämna och snygga till lite. Garnet heter Iris och är från märket Rauma, köpte det på Garntua. Underbart att sticka med, jag har använt stickor nr 7 mm.

Här bjuder Vera på grillad drake 🙂

Oversize tröja

 

Oversize tröja

Oversize tröja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: