Student, midsommar och skaparglädje

Virkad bläckfisk

Då har min lilla kusin Jonas plötsligt blivit en stor grabb och tagit studenten. Jisses! Känner att jag aldrig riktigt hänger med. Ber om ursäkt för  den tantiga kommentaren men var tar alla åren vägen?

Lilla Jonas som inte är så liten längre, fick sig en virkad bläckfisk med studentmössa i skrällande turkos och så en vinkaraff på det. Bläckfisken är virkad med Mandarin Medi från Sandnes och jag har använt virknål nr 2,5 mm. Mönstret på bläckfisken hittar ni här men studentmössan improviserades fram och jag har inte skrivit upp vad jag höll på med riktigt.

Detta har varit ett störtskönt bussprojekt som inte kräver så mycket tankeverksamhet och som till och med fått plats i min handväska (mina handväskor är små som bara den och rymmer endast: en telefon, nycklar och en plånbok, inget annat knussel)

Jag och familjen har roat oss med diverse släktkalas, barnkalas och midsommarfiranden men nu har vi siktet inställt på semester. Bara en liten liten vecka kvar 🙂

Då kanske jag får tid att förverkliga alla tankar som snurrar i mitt huvud. Jag är inne i en fas när jag bara bubblar på med en massa idéer som bara väntar på att få komma ut genom fingrarna på mina stickor. ”Skriv ner det” säger mannen men det är jag helt urusel på. Planering och skisser är inte min grej, jag bara gör efter mina tankar.

Det är därför jag inte syr så ofta, klipper först och mäter sen liksom…. med varierad framgång.

 

Virkad bläckfisk

 

Instagrambläckis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: