Årets första marknad är bokad och klar

Tullens marknad

Nu är årets första marknad bokad och klar. Först ut är Tullen 8´s marknad i Kungsbacka som ni kan läsa mer om här på deras hemsidan eller här på facebook-sidan.
Detta ska bli så himla jättekul och jag hoppas på mycket folk och fint väder. Jag tänkte sälja min bok, min tygpåse samt grytlappar och förvaringskorgar.
Min kära mor håller mig sällskap så jag ser fram emot en riktigt härlig dag. Om någon bor i närheten får ni gärna komma förbi, klämma på en grytlapp och säga hej. Jag står på marknaden lördagen den 16 augusti.

Förvaringskorgarna går bara inte sluta virka. Jag har försökt men det är helt stopp. Jag har redan gjort 5 stycken, halva på vägen till jobbet och halva på vägen hem från jobbet. Det ultimata bussprojektet! Och så en till på kvällen vid TVn…  Hoppas att dem säljer annars har vi ett helt hus fyllt av virkade förvaringskorgar snart.

Men jag har fler marknader på gång, jag hoppas på julmarknaden på Tjolöholms slott och så blir det en julmarknad i Sally Bazar Studio som jag ordnar tillsammans med andra goa företagare 🙂 Mycket att se fram emot!

Dessutom hörde bokförlaget av sig och ville att jag skulle signera böcker i deras monter på bokmässan i Göteborg.

Jag darrar av lycka och imorgon är det sista jobbdagen innan SEMESTER!! Thjoho!

Virkad korg

Virkad korg

Virkad korg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: