Semester, bad och förvaringskorgar

Här har det varit tyst en stund. Beror mest på att jag är alldeles för upptagen med att bada. Typ hela tiden badar vi. Ganska gott men fysiskt krävande då mina två tjejer gärna kastar sig ut från kanter rätt ner i vattnet och gärna badar på utan någon tanke på att man faktiskt inte kan andas under vatten.

Förra veckan var vi på resande fot och spanade in Höganäs, Ven och Landskrona. Vi hyrde en stuga tillsammans med en annan barnfamilj och hade det superbra. Jag hade packat bilen full med fleecetröjor, regnkläder och jeans och fodrade mjukisbyxor och så var det 35 C varmt hela veckan. Kändes fint 🙂

Jag och Christofer kompletterar varandra jätte bra när det gäller ”tänk-om”-tänket. ”Tänk om de slår sig, bäst vi packar sårtvätt och plåster”, ”Tänk om de blir kallt, jag stoppar ner några tröjor”, ”Tänk om någon råkar spilla på sina kläder, jag tar med lite extra kläder”. Sen står vi där och undrar varför vi har med oss två överfyllda bagar med grejer ner till stranden när min kompis och hennes familj står där med två små tygpåsar 🙂

Annars är jag fortfarande helt insnöad på förvaringskorgar med undantag för halsvärmare, mössa och en och en annan grytlapp. Det mesta hamnar på instagram om ni är nyfikna.

I veckan hälsade jag på Mia på Garntua, alltid lika trevligt, det blev en hel del semestergodis så att jag kan genomföra mina kommande idéer.

Garn

Grytlapp

Jordgubbar

Ven

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: