Babyvantar i Cardiff

Jisses vad 4 veckor går fort! Alldeles för fort. Det här var en semester som faktiskt var helt underbar! Jag läste förra årets semesterinlägg och inser att vi kommit en bit på resan att vara en familj. Den här semestern struntade vi i trädgårdsfix, garageröj och resor till tippen och diverse barnanpassade ”måste-utflykter”. Ganska skönt faktiskt! Kaos hemma som vanligt men nu är vi fyra glada själar som kör på med vardagen.

Jag kanske inte ska använda ordet Stina och avkopplad i samma mening men nu skulle jag nästan kalla mig det, så avkopplad jag kan bli i alla fall 🙂

En hel del har jag haft på stickorna i sommar, en av de senast avklarade projekten är ett par goa babyvantar i härliga kashmirgarnet Cardiff, lite smådyrt men underbart att sticka i. Vantarna blev så mjuka och goa, funderar på om jag ska göra en mössa också.

Mönstret har jag gjort själv tidigare men jag la upp färre maskor och använde st nr 3 mm.

Semesterstickning

Babyvantar

Comments
2 Responses to “Babyvantar i Cardiff”
  1. hedsten skriver:

    Såå söta babyvantar! Kan tänka mig att de är galet mjuka, det ser ljuvligt ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: