Pustar ut efter lyckad marknad

I lördags stod jag på Tullen8smarknad i Kungsbacka. Min kära mamma tog sig tid och hjälpte mig hela dagen… och öh, kvällen innan också för den delen. Vi körde ett genrep där vi ställde upp allt på köksbordet för att få en känsla av hur det skulle se ut och hur många grejer jag kunde knöka in på bordet.

Måste säga att jag blev totalnöjd med hur allt blev till slut! Jag har ju funderat på detta sedan jag anmälde mig till marknaden 🙂 Jag hade fixat söta små prisskyltar och letat fram trälådor med omsorg att ställa böckerna i och så vidare. Jag är ju någon form av perfektionist med kontrollbehov. Men det blev kanonbra! Monica Hamrin som arrangerade marknaden var jättetrevlig och mån om att man som utställare skulle trivas, marknadsstånden var fina och rejäla och med tak dessutom.

Vädret var kalas, det var lagom mycket folk, många stöttade och peppade mig på facebook under hela dagen! Tusen tack alla som gjorde det, sånt värmer gott i hjärtat!

Det här var såååå roligt!! Man växer verkligen av att göra saker som skrämmer en. Och nu så här efteråt kan vi verkligen pusta ut och kalla dagen för lyckad. Dock blev det tvärtom mot vad jag trodde, jag tippade att förvaringskorgarna skulle vara populärast men jag sålde inte en enda korg! Däremot många böcker och grytlappspar vilket jag inte riktigt vågade hoppas på 🙂

Det var underbart att se allt från barn till riktigt gamla gubbar stanna till för att komma fram och prata om min lilla uggla 🙂

Tusen tack mor, far och man som ställde upp så dagen gick smidigt.

Tullen8smarknad

Här ser man visst lite bestämd och nöjd ut 🙂

Ugglan

Visitkort

Fina mamma 🙂

Kära mor

Sticka grytlappar

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: