Ett efterlängtat besked!

Jul på Tjolöholm

Jul på Tjolöholm

I veckan kom ett efterlängtat kuvert i brevlådan. Jag har fått en plats på Tjolöholms slotts julmarknad!! Tjoho! Jag är så himla glad! Känns verkligen hur roligt och spännande som helst. Jag kommer att stå där på marknadens alla åtta dagar i slutet av november. Hoppas ni kommer dit! Det är verkligen en mysig upplevelse 🙂 Jag längtar efter allt julmys redan!

Apropå julmys, idag har jag köpt den första julklappen. Ja, redan! Varför vänta när man hittar något klockrent? Paketet i fråga är till min syrras lilla tjej som inte kunde sluta leka med Tyras klipsörhängen när de var här i helgen. På flygplatsen när vi skulle säga hej då sa hon att ”det var fina örhängen ni hade”. Man skulle kunna göra en hel bok med alla roliga kommentarer som kommer från den lilla munnen 🙂
Helgen var helt super med Liseberg, soligt besök på stranden, lek och bus i trädgården, stick- och filmmys i soffan under regniga eftermiddagar. Nu känns det tomt i huset.

Ps. Denna månaden på Stickaboo har man möjlighet att vinna min bok Sticka grytlappar och tygpåsen.

Tävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: