Rapport från bokmässan

Bokmässa

Med lite fjärilar i magen gick jag mot bokmässan i lördags, kallsvetten kom som en chock när jag insåg att jag inte ens såg slutet på den oändligt långa kön. Dam it! Jag kommer missa min egen boksignering!! Men sen blev jag väldigt lycklig när jag insåg att kön för dem som hade förköpta biljetter var obefintlig. Om jag inte hade en förköpt biljett skulle det säkert ha tagit två timmar att bara komma in! Sedan var det lite av en utmaning att ta sig runt inne på den minst sagt populära mässan men vilken härlig stämning! Så många goa kreativa människor under samma tak!

Det var jätte kul att träffa Margot, Mattias och Johanna från förlaget. Man är så himla tacksam och enormt glad att man fått den här möjligheten! Signeringen gick väldigt bra. Innan hoppades jag att det skulle bli en eller två som köpte boken i alla fall, så man inte stod där ensam och tittade. Men den timmen jag stod i montern gick otroligt snabbt. Jag hade att göra hela tiden 🙂 Jag blev alldeles varm i hjärtat av alla fina kommentarer från de som redan hade boken hemma men som ändå ville komma och säga hej.

Vilken härlig dag!!

För er som är sugna på bokmässan 2015 kommer här 3 ovärderliga tips:

1. Köp en biljett i förväg (då slipper du 3 h kö)

2. Ha en plan och kom förberedd. (vilka föredrag vill du se, vilka förlag vill du besöka, vilken boksignering vill du inte missa, ha med dig en karta)

3. Häng av dig jacka och väska i garderoben (inte kul alls att gå och bära på)

 

bokmassa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: