Underbara höst!

Skog

Underbara höst!!! Mörka mysiga kvällar, eld i kaminen, röda löv och en kopp varmt te. Och framför allt: Inga myggor i munnen när man cyklar! Jag tillhör absolut den skaran folk som älskar hösten. Det känns också mer mysigt att sitta inne och sticka när det är kallt ute. Är det 35 grader varmt är det inte lika mysigt att sitta med en stor ullkofta i knät.

Jag stickar och virkar för fullt med 6 veckor kvar till marknaden på Tjolöholms slott. Mest har jag grytlappar på stickorna. Jag har bland annat testat Klassikern i två olika röda nyanser, rost och vinrött blev finfint ihop. Känns ju lite juligt också. Sedan har jag testat ett bomullsgarn från Stoff och Stil som är lite tjockare än Muskat, gjorde en blandning av varianterna i boken och gjorde ett par i blåvitmelerat med blå spetskant.

I veckan har jag testat en ny örhänge-idé som behövde komma ut genom virknålen. De tänkte jag också sälja på marknaden. I mysiga höstiga, jordnära färger 🙂

 

Klassikern

Klassikern

 

Grytlappar

Virkade örhängen

Comments
2 Responses to “Underbara höst!”
  1. Mia Hansson skriver:

    Efter en höstbild som den du fångat kan du gått titulera dig solfångare. Finfina örgängen också!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: