Julmarknad på Tjolöholms Slott

Julmarknaden på Tjolöholms slott pågår för fullt. Men tyvärr utan mig! Jag ligger hemma och med magsjukan från helvetet, helt oslagbar tajming. Kan ju tillägga att jag inte varit magsjuk sedan typ 80-talet trots att övriga familjemedlemmar alltid åker på det. Samma sak på jobbet, jag är alltid en av dem få som lyckas klara mig. Och så åker jag på det nu, NU liksom! Jag har förberett mig och längtat till denna julmarknad hur länge som helst och så händer det här 😦

Som tur är har jag världens bästa familj som backar upp. Just nu är det min kära mor och syster som står i montern, min pappa är också där och stöttar. Vi har ställt upp husvagnen och skulle ha lite kvällsmys med god mat, lite vin och jag hade köpt en sen farsdagspresent till pappa men det var bara att åka hem och spy.

Nu ligger man här och nojar över hur många man har smittat, problemet med magsjuka är att det oftast kommer som en härlig suprise, en blixt från en klar himmel. Man mår helt enkelt bra tills man inte gör det!

Tack alla goa vänner och bloggläsare som tittat förbi och undrat var jag är, nu vet ni 🙂 Som tur är kommer det en hel helg till. Jag kommer vara på plats onsdag-söndag nästa vecka 🙂
Hoppas ni tittar förbi då! Vi håller till i Magasinet.

Här ser ni lite hur montern ser ut, bredvid granen och roll-upen har vi hängt upp en 50×70 poster på bokomslaget 🙂 Tycker det blev finfint!

 

Tjolöholms slott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: