Sista dagen på året!

Stickad sjal

Så var den här plötsligt, sista dagen på året. Och vilket händelserikt år det har varit!

Man brukar säga att man då och då ska göra saker man är rädd för, sånt som skrämmer. Det är så man växer, det är så man utvecklas. Och jo, jag har gjort saker som jag varit livrädd för många gånger det här året, kanske alldeles för många gånger. Det har varit intensivt, tufft men också otroligt roligt och lärorikt.

Jag har liksom hoppat på mitt drömtåg och nu vill jag aldrig hoppa av! Nästa år planerar jag att dyka upp på Ravelry med mina mönster och jag funderar också på att starta en webshop där jag säljer stickat och virkat. Och så väntar lite andra äventyr som jag inte vill nämna ännu 🙂

Just nu är det ett kreativt kaos i mitt huvud, många idéer som bara väntar på att få komma ut genom fingrarna. Eftersom jag är rysligt dålig på att skissa låter jag mina idéer gro inne i huvudet tills de kommer ut genom garnet. Det är så jag funkar tyvärr.

Men jag har faktiskt pausat från alla tankar och måsten och unnat mig lite slappstickning vid TV-soffan nu under julhelgen. Måste kunna fokusera lite på TVn också när favvisfilmer som ”Love actually” och ”The Holiday” dyker upp i rutan. Just nu är det en trekantsjal på stickorna i handfärgat/handspunnet garn från Vickevira. Bilder utlovas när den är färdig 🙂

Ett stort Gott Nytt År till er alla 🙂

Kram

Comments
2 Responses to “Sista dagen på året!”
  1. Oslofru skriver:

    God fortsättning :9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: