Nytt år och nya utmaningar

kallbadhuset i varberg

Nu kommer allt snart att återgå till det normala men fortfarande är det två dagar kvar av ledighet och jag ska försöka njuta så mycket jag bara kan.

Jag och mina systrar spenderade en förmiddag tillsammans på Asia Spa i Varberg. Hur mysigt som helst, det är så himla vackert där. De har liksom tänkt på allt, hur det ser ut, hur det doftar, musiken i bakgrunden. Det är fantastiskt! Sedan avslutade vi med lunch på restaurangen och även maten var fantastisk.

Jag brukar tycka det är lite gissligt att vara på spa, man får ett krav på mig själv att ”nu ska du minsann bli stressfri, avkopplad och fixad”. Jag har otroligt svårt för att tysta ner mina tankar och komma ner i varv, ännu mer stressad blir jag när folk säger att jag ska koppla av och varva ner. Det är som att vrida UPP volymknappen på min tankegång istället för NER. Jag är så van vid högt tempo överallt hela tiden så när det är lugn och ro skapar jag mycket att göra, bara så jag känner igen mig liksom.

Hur som helst gick det väldigt bra den här gången, jag slutade tänka på hur stressfri och avkopplad jag skulle bli och fokuserade på att mysa med mina systrar, och det funkade mycket bättre!!
Vi passade också på att ta en promenad i stormen till kallbadhuset.

På vägen tillbaka lyssnade vi på gammal 90-talsmusik, bland annat snubblade vi över ”Unwritten” med Natasha Bedingfield. En riktig feelgood låt med bra text som passar bra så här i början av året när man reflekterar över djupa saker 🙂

Feel the rain on your skin
No one else can feel it for you
Only you can let it in
No one else, no one else
Can speak the words on your lips
Drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten

Har ni några nyårslöften? Här är mina:

Nyårslöfte 1:
Stressa mindre!

Nyårslöfte 2:
Sänka kraven på mig själv. Jag måste inte ta OS-guld i allt jag gör, att vinna SM kan också duga ibland.

God fortsättning på er där ute 🙂

Lisa på Asia spa

lejon på Asia spa

kallbadhuset i varberg

Kallbadhuset i Varberg

 

systrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: