Stickfest i Väst 2015

Stickfest i Väst

I år ska jag besöka Stickfest i Väst, eller SIV som man säger i folkmun 🙂

Jag kommer kika ut under både lördagen och söndagen men tyvärr bokade jag inte helgpaketet med övernattning av någon anledning. Känner nu när jag läst lite mer om den här helgen att jag borde gjort det. Shit va mycket kul dem har klämt in på en helg!

Problemet är väl att det liksom bara är jag som är totalt såld på det här med handarbete i min vänskapskrets och för mig känns det lite för modigt att ge mig ut på ett tredagars-äventyr på Grötö helt själv utan att känna någon.

SIV är ett jätte stort event i stickvärlden, vet inte varför jag inte sett detta förrän nu! Folk reser till dit både från Norge, Stockholm och alla möjliga ställen.

Jag är supertaggad och tänkte donera lite böcker och tygpåsar till lördagskvällens lotteri.

Av alla workshops man kunde välja mellan valde jag till slut Stickmatematik, Pärlmuddar och föredraget ”Klipp upp” som handlar om att Steeka.

Här kan ni läsa mer om Stickfest i Väst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: