Tyras oversizetröja

Stickad oversizetröja

Iris

Regn, slask, motvind och sjuka barn. Så skulle man kunna beskriva tillvaron just nu. Längtar så sjukt mycket efter lite sol och värme.

Man är liksom färdig med knussliga termobyxor och små busiga barnfötter som absolut inte vill leta sig ner i de geggiga vinterkängorna och så halvvägs hem har man glömt teckningen eller inser att man står där mitt på grusvägen med ett par lysande blåa tossor på fötterna. Och så det där blodsockermonstret inom sig som kryper sig fram när man minst behöver det …

Jag har till och med blivit så sommarsugen att en neonrosa strandklänning till Tyra har hamnat på mina stickor. Kika gärna på instagram där jag heter stinamariastickar om ni vill följa processen.

Nu har jag precis gjort färdigt Tyras oversizetröja, hon älskar den och ville inte ta av sig den förrän vi skulle gå och lägga oss. Tröjan är stickad i garnet Iris som är ett alpacka garn från Rauma och jag kan tänka mig att det känns som att ha på sig ett stort varmt gossedjur. Jag har tidigare stickat en till Vera och så klart ville storasyster ha en likadan 🙂

Det är vansinnigt roligt att sticka till sina barn! Jag vill alltid att dem känner på nystanet mot halsen innan jag börjar sticka för att se om de gillar garnet. Nu springer Vera och gosar med mina nystan och säger då och då ”älskar Puno, älskar Tweed” om det är ett nytt nystan frågar hon ”heter den då?”
🙂

Stickad oversizetröja

Stickad oversizetröja

Stickad oversizetröja

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: