Det blir en bok till!

Tyras oversizeströja

Om förra inlägget var ett sorligt sådant är detta ett inlägg av sprudlande glädje. Nästan så mina fingrar är darriga och svettiga bara för att jag är så himla upprymd och glad över att få berätta att det faktiskt blir en bok till!

Ni som följer mig på instagram och på bloggen vet ju att det stickas mycket barnkläder och det är just precis vad nästa bok ska handla om.
Precis som i min första bok Sticka grytlappar är projekten ganska okomplicerade. Kan man lägga upp maskor, ha lite koll på räta och aviga och dessutom kan maska av, ja då kan man även sticka fina kläder till småttingar också.

Oversizeytröjan är en av beskrivningarna från boken.

Hoppas så att ni kommer gilla även den 🙂

Må så gott i vårsolen 🙂

Comments
4 Responses to “Det blir en bok till!”
  1. Johanna Brandt skriver:

    Du är ju helt fantastisk! En sprudlande inspirationskälla. Mitt nyårslöfte för nästa år kommer bli att ”lära mig” sticka på riktigt! Kanske jag måste köpa din nya bok också då. 😉

  2. Anna Tiselius skriver:

    Jippi! Vi väntar med spänning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: