Festivalyra!!

Måns Zelmerlöw

Asså Måns Zelmerlöw!! Ska vi börja där kanske 🙂 Melodifestivalen 2015 är över och en lycklig Måns tog hem segern! Låten Heroes är bra, bidraget var fräckt, annorlunda och roligt att titta på. Han är en värdig vinnare och det ska bli kul att se hur det går i Österrike. Om man inte tröttnat på låten än eller har svårt att få nog av Måns kan man kika på den här sköna versionen från Nyhetsmorgon i TV4. Gåshud!!

Tittar man lite längre ner på resultatlistan hittar man Mariette på plats tre. DET var min favorit! Blåsande tyg, mystik och en låt som bygger. Klockren!! Lyssnar på den dagligen och har inte tröttnat än. Helt fantastisk!!

En annan festival som precis är över är Stickfest i väst. 2015 är nionde året som festivalen ordnas men det var första gången för mig. Om man älskar att sticka är detta definitivt något man ska uppleva någon gång. Att bara vara där på Västerhavs konferensanläggning och möta glada tjejer som har ett sticke i handen, ja överallt hela tiden, är fantastiskt att se! Att möta människor som precis som jag bara måste sticka lite om det finns en stund över, att det finns fler som känner att sticka är lika naturligt som att andas.

Jag har träffat så himla många härliga människor och lärt mig massor! Att färga garn med Mia (Vickevira) Dehmer var verkligen jätte roligt! Jag var också på en workshop där vi stickade pärlmuddar, pilligt men kul det också. Den här workshoppen hade vi hemma hos en kvinna som lånade ut sitt hem lite tillfälligt för just stickfest i väst, nu när konferensanläggningen håller på att renoveras. Så vi satt där, ett härligt gäng på sju personer och bara umgicks och stickade i tre timmar, hur trevligt som helst!

Jag gav bort några böcker och tygpåsar som blev vinster till deltagarna i den spännande tävlingen ”snabbaste stickaren i väst”. Om jag gör om det här vill jag nog sova över, kändes som man missade halva nöjet när man åkte hem på eftermiddagen.

Å andra sidan är det väldigt mysigt att komma hem till sina goa små tjejer också 🙂

 

Grötö

Garn

Handfärgat garn

Pärlor

Pärlor mudd

Härliga gänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: