En strandklänning växer sig fram

Mandarin Medi

 

Mandarin Medi

Hoppas ni hade en härlig påsk! Vi dammade av gamla barndomsminnen och åkte till Gullholmen som är en fin liten ö utan bilar. Många underbara minne har man därifrån. Lustigt det där att man som liten tyckte det var en heldagsutflykt att ta sig till den lilla affären och nu som vuxen tog det tio minuter. Skönt att benen blir längre med åren 🙂 Det enda som fattades var storasyster.

Projekten till nästa bok flyter på fint, strandklänningen till Tyra är alldeles strax helt klar. Man blir så exalterad när det närmar sig avmaskning! Både Tyra och jag är helt supernöjda än så länge! Vi började skissa tillsammans på ett papper så hon fick se den innan, sedan har hon fått gosa med nystan och till min stora fasa fått välja färg. Jag hade inte valt chockrosa. Kanske borde skriva upp hennes namn som designer i boken snart 🙂 Men det är det som är det fina att göra egna mönster, att barnen kan bli delaktiga.

Nu är det bara ärmarna kvar men där är vi inte riktigt överens Tyra och jag 🙂 Hon vill ha korta och jag vill ha lite längre ärmar. Blir nog en glass-mutning på den…

Tyra

 

PS. Den inbakade flätan var finare innan en hel dag på dagis 🙂

Klänning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: