Raglan tröja och ESC

Puno

Det här skulle kunna bli ett riktigt bittert, vardagssurt inlägg om ohanterliga trotsåldrar, ångest och stress. Men vi skippar det va? Inte roligt att skriva och inte roligt att läsa 🙂 Jag försöker tänka att man har det rätt så himla skitbra ändå trots jobbiga dagar då och då.

Lite rolig post har det kommit sen sist! Min bok är nu utgiven i Finland och det var hemskt kul att få några kopior av boken. Eftersom min syster har ritat alla rubriker för hand blev det en annan variant med ett typsnitt istället i den finska versionen.

 

Sticka grytlappar

 

Jag har stickat som en besatt liten knasboll och blivit klar med en hel del roliga mönster till min nästa bok. Jag är enormt taggad och önskar att jag kunde låsa in mig här i huset och bara mysa helt ostört utan avbrott med alla min nystan. Som ni vet är jag förälskad i Puno, älskar att ha det på stickorna och jag älskar resultatet. Det bästa är att Vera håller med. Jag har precis blivit klar med en mysig raglan tröja stickad uppifrån och ner. På bilden har jag inte sytt ihop den ena ärmen men nu är den klar och fin 🙂

En annan sak att glädjas åt är att det vankas eurovision! Favoriterna just nu är bidragen från Norge, Spanien, F.Y.R Macedonia. I år är det många lugna, halvdepressiva låtar och det gillar jag 🙂 Australien, som får vara med i år, har härlig och glad låt som är rätt okej den också. Jag längtar till finalen 🙂

 

Puno

 

Veras Punotröja

Comments
3 Responses to “Raglan tröja och ESC”
 1. hilkkahandmade skriver:

  Åh, vilken fin färg! Har letat efter en grön färg som är snygg. Måste kolla in detta garn ser härligt ut! Ha en fin söndag.
  Mvh Theresa

  • Stina skriver:

   Tack Theresa! Visst är den?Jag fullkomligt älskar denna färgen och nästan hela Punos färgskala för den delen. Ha en fin kväll 🙂

   Mvh Stina

 2. Helén skriver:

  Hej,
  Jättefint garn (och resultat)!
  Är det det här garnet som du stickade den rutiga barnfilten med? Frågade dig förrut, men då hade du glömt vad det hette…. Jag sedan dess letat som en tok haha.
  Tusen tack för svar:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: