Nostalgichock

Tyra

Tyra

Vera

Okej, VARNING för nostalgiskt inlägg!

Jag har ju nämnt tidigare att jag har svårt att fatta att världen rullar på och att allt inte alltid kan vara som det alltid varit.

Så vad är det jag nojjar över nu då? Jo, Garntua ska lägga ner sin fysiska butik i Alingsås. Mamma lärde mig att sticka när jag var 8 år. Det var alltid till Garntua vi gick för att känna och klämma på olika nystan och välja ut några lyckliga stackare som fick följa med hem och bli uppstickade av mina oerfarna barnhänder.

Kvinnan som ägde butiken då var alltid så tålmodig med mig och jag kände mig ganska ball när jag minsann skulle börja sticka ett överkast till min säng. Hon tog mig på största allvar och frågade vilket material jag hade funderat på 🙂

Mia som äger butiken nu är precis lika gullig och hjälpsam. Alingsås kommer gå miste om en riktigt mysig butik som funnits sedan 1944. Som tur är finns butiken kvar som webbshop 🙂

För er som bor i området kan jag tipsa om dunder-stor-garn-rea nu i helgen!

Bilderna är från förra helgens besök på Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Trots miniatyrhus, teater, Emil, Pippi, glass och klubbor kunde mina tjejer inte få nog av maskrosor och klätterträd 🙂

Ps. Och JA, jag väckte barnen med glädjerop varje gång Måns fick en tolva i lördags 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: