Lite glada och lite dåliga nyheter

Eskimo Tweed 71

Hmmm, just nu sitter jag på altanen och njuter av en otroligt mysig kvällssol som fortfarande värmer gott. Egentligen borde jag dammsuga, diska och ja allt det där som behövs förberedas innan min syster med familj kommer och ska bo hos oss en vecka. Men skit i det!

Konstigt det där, att det alltid är när man ska göra en drös viktiga och vettiga saker som man blir mest sugen på att skriva på bloggen eller hitta på nåt nytt mönster! Undra hur det hänger ihop 🙂

Idag kan jag vara glad över två saker, jag har fått hem en leverans med garn OCH jag behövde visa leg på systemet. Jag är liksom 35 så nu börjar jag ta det som en komplimang istället för att tänka att jag uppfattas som omogen eller nåt. Jag har både rynkor och gråa hårstrån, kanske slutar de fråga när jag närmar mig 50 🙂

Och det är nu man vill stanna tiden, några få dagar kvar till semester, när man har allt det goa framför sig. Det är då man ska njuta lite extra.

Men vad är ett blogginlägg utan lite bitterhet, så här kommer det: Jag lyckas alltid kära ner mig i garn som antingen slutar tillverkas helt eller så är det någon färg som ska utgå.

Nu till exempel har jag stickat en hel tröja i Eskimo Tweed från Drops, jag har en ärm kvar till en barntröja. Jag behöver 1 nystan och så ska färgen utgå! Jag blir så himla trött! Färgen är fantastisk! Det finns visserligen en snarlik ljusare nyans men ändå 😦

Eskimo Tweed 71

 

Comments
2 Responses to “Lite glada och lite dåliga nyheter”
 1. Helén skriver:

  Hej, jag testar att skriva här istället för i ditt inlägg om Puno-tröjan:)
  Jättefint garn (och resultat)!
  Är det det här garnet som du stickade den rutiga barnfilten med? Frågade dig förrut, men då hade du glömt vad det hette…. Jag har sedan dess letat som en tok haha.
  Tusen tack för svar och trevlig semester:)

  • Stina skriver:

   Tusen tack Helen 🙂 Va gullig du är!
   Detta är ett annat garn än vad jag hade till den randiga babyfilten.
   Det garnet såldes på Strikk i Göteborg men de har slutat sälja det och jag har tyvärr inte hittat det underbara garnet som jag stickade filten med någonstans 😦
   Men om jag stöter på det i nån garnaffär lovar jag att berätta om det 🙂 Ha en underbar sommar du med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: