Skämsprojekt!!

 

Veras klänning

Detta är ett av mina allra största och fetaste skämsprojekt!! Sjäva plagget skäms jag inte för utan det är min dåliga förmåga att avsluta vissa projekt. Den här klänningen stickade jag för fem år sedan, den var tänkt till min stora tjej. Men mamma ska bara fästa trådarna i nacken så kan du få den sen gumman… öh, det hände aldrig.

En sån himla tur att jag fick fler barn som gillar klänningar! Vera fyller tre år idag och klänningen passar henne fint. Grattis gumman!

Mönstret är nog från Drops men jag har gjort så himla många ändringar på vägen så det blev något annat istället.

Ni missar väl inte att tidningen Land ordnar SM i disktrasa, skicka in ditt förslag senast 1 september. Det hade jag absolut gjort om jag inte hade varit så upptagen med alla projekt till min nästa stickbok. Lycka till alla som är med!

Veras klänning

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: