Plötsligt en jul så händer det …

Eld

För första gången har jag inte haft en plan för årets julkort. Det är den 22 december och jag har inte köpt alla julklappar ännu. Jag ska inte ens byta julklappar med alla. Nästan alla julklappar är köpta bakom datorn. Ingen julshopping på stan, inga knasiga bonusköp till granen eller lysande grejer som är för mycket, inga söta tomtar. Jag har inte gjort någon kola. Jag har köpt färdigtryckta julklappsetiketter och inte tillverkat egna. Jag har inte ens tänkt på vad jag ska slå in paketen i. Det är den 23:e december och jag och min man har inte funderat ut vad vi ska bjuda släkten på för mat när de kommer imorgon. Plötsligt en jul så händer det …

Jag kopplar av! Allt är lagom och det känns fantastiskt. Jag och barnen har julmysat när det har känts bra och alla har varit på humör. Ojämna pepparkakor har bakats, smällkarameller i knasiga färgkombinationer har skapats, tjocka, stora och pyttesmå mozartkulor har blivit till, dekorationen åts upp undertiden men asch. Plötsligt en jul så händer det …

Nu väntar några lediga dagar fyllda av barnmys, garn, stickor, vänner, hobbitar och jedi-riddare!

God Jul och Gott Nytt År alla goa!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: