Eurovision och nya projekt!!

Tröja veteaxtflätor

Redan maj, redan Eurovision, snart sommar??

Värmen slog till ordentligt i mina trakter och jag njöt som bara den. Stickhäng på altanen, lekande barn i studsmattan, grill och en tur till Liseberg 🙂 Underbart! När det började bli mer ”vanligt” småkallt vårväder åt jag och mina små tjejer hallon, blåbär och jordgubbar i mängder. Kommer sommaren snabbare då? Vi hoppas det!!

I år var det 110 % ren njutning att kolla på finalen av Eurovision Song Contest, vilket man inte kan säga varje år. Petra och Måns var strålande och det fanns egentligen inte en dålig låt. Världsklass!! Till och med röstningen var rolig att kolla på!

Vann rätt låt? Grattis Ukraina men måste erkänna att jag hejade lite mer på Australiens Sound of Silence och Bulgariens If Love Was a Crime. Ibland känner man sig lite hemsk när man sitter och kommenterar folks scenkläder eller brist på scenkläder, knasiga frisyrer eller dålig engelska. Eurovision, åsikternas program. Eller? Plötsligt blir man nerdragen på jorden när min 6-åring ser på mig helt oförstående och frågar ”Varför säger du så där?? Det är ju en jättebra låt!!” Ja, det är ju MUSIKEN det ska handla om. Barn gör som man gör inte som man säger heter det ju. Skärpning med sarkasmen i TV-soffan helt enkelt. Tack Tyra för att du tar ner mig på jorden ibland. Det behövs 🙂

På min facebook-sida för boken Sticka grytlappar har Helena Lindblom delat med sig av finfina grytlappar stickade från min bok. Sånt blir jag så glad av, jättekul att få se 🙂 Tack för att du delade med dig Helena!

På lördag kommer jag besöka Lohrs Pocket Medmera i Göteborg. På stickcaféet som börjar kl. 15.00 kommer jag visa upp lite plagg och prata om min andra bok, Sticka enkelt till barn. Hoppas så att ni tittar förbi!

Det går framåt med min Marino-tröja med veteaxtflätor, har bara en och en halv ärm kvar. Återkommer till den 🙂

Tröja veteaxtflätor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: