knit@longnaas – Roligt stickcafé

Den 12 november ordnas ett härligt heldags-event för oss som älskar att sticka och virka! Vi kommer att hålla till i Tollered, nära Nääs fabriker. Grundtanken är att vi ska mötas, umgås, sticka, fika, äta och njuta av det vi älskar mest; garn, stickor och sällskap! Inget mer, inget mindre 🙂

Idén bubblade upp när några instagramvänner träffades i Garntuas butik. Skulle det inte vara kul att träffa fler instagram-vänner? Jo, på den vägen är det. Alla är jätte välkomna! (Oavsett om man finns på instagram eller inte). Kanske har du precis lärt dig sticka? Kanske vill du bli inspirerad? Eller kanske vill du bara äta gott och prata garn?

Läs mer på Facebook och om du vet redan nu att du vill anmäla dig, klicka här.

Jag längtar redan! Hoppas vi ses 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: