Stickcafé med grytlappar på stadsbiblioteket

Stickad grytlapp ugglan

Sticka grytlappar

På tisdag 29/11 ska jag till stadsbiblioteket i Göteborg för att prata om varför grytlappen är den perfekta julklappen 🙂  Ska bli så himla roligt! För er som vill träffa Ugglan, det lilla monstret och kökstrollet i verkligheten, ta chansen nu, jag kommer ta med dem allihop! Jag kommer också ha med lite garnnystan att känna på, dela med mig av tips och tankar. Och tipsa om lagom stora julklappsprojekt man hinner avsluta innan jul. Så ta med dig garn, stickor och glädje till bibblan på tisdag!! Vi drar igång kl. 18.00 på lilla scénen, plan 1.

I veckan fick jag besök av en journalist från GP som intervjuade och fotade mig och mina grytlappar. Håll utkik i tidningen på tisdag nästa vecka! Väntar med skräckblandad förtjusning på resultatet. Jag är ju mer van att stå på andra sidan så att säga med penna, papper och framför allt kameran.

Från ett stickcafé till ett annat 🙂 Kit@longnaas som var den 12 november var en fantastisk rolig dag. Så himla fint ordnat och jätte mysigt område med Nääs fabriker och Tollered. Solen sken och vi var noga 60 kvinnor som samlades en hel dag och bara stickade tillsammans. Klart, det slank ju ner en och annan kaka också…under många tillfällen under dagen… 🙂 Kort sammanfattning; oslagbart sällskap, fantastisk goodiebag, guidad tur i Tollered, god mat, garnquiz, härliga kakor och så en lotterivinst på det. Hoppas på uppföljning nästa år!!

Kram

Stickcafé sjölyckan

Tollered

Tollered

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: