Årets julklapp 2016 – Grytlappen?

Stickcafe_stadsbiblioteket
Stickcafé – Grytlappspecial

I tisdags var jag på stadsbiblioteket i Göteborg för att prata om grytlappen (som ju är den perfekta julklappen) och tipsa om lagom stora stickprojekt inför jul. Men målsättningen var främst att inspirera och skapa lust till stickning i allmänhet. Innan var jag väl förberedd och nervös, precis som det ska vara. Funkar tekniken, kommer jag ihåg vad jag ska säga, och kanske det mest läskiga; kommer det några som vill lyssna??

Regnet öööööste ner utanför och vi förväntade oss runt 20 personer i publiken men till slut fick dem flytta på tre stora bokhyllor för att folk skulle få plats och stolar hämtades i flera omgångar. Tror vi till slut var runt 60 personer. Fantastiskt roligt att ni kom, alla glada, nyfikna och sticksugna människor. Det var en så himla mysig stämning och jag blir alldeles varm när jag tänker på det.
Jag är ju egentligen tjejen som smet undan från varenda muntlig presentation i skolan, avskydde det brutalt mycket. Jag blev helt stel och paralyserad av nervositet och rädsla, blev svettig och helt illRÖD i ansiktet och glömde allt jag skulle säga. Tortyr helt enkelt, så jag hoppade över det där, med allt vad det innebar för betygen. Om jag hade berättat detta för mig själv då, att jag en dag skulle göra en föreläsning inför 60 personer på stadsbiblioteket, hade jag nog svimmat. Detta känns som en personlig seger på nåt sätt.

Till alla som kom vill jag bara säga TACK för att ni var den bästa publiken någonsin!! TACK för alla fina ord, kramar och presenter. Det var sååå roligt och ni gjorde min dag!!

Uppslag i GP
Samma dag kom också artikeln i GP som fick ett helt uppslag och en puff på framsidan. Sicken dag!
Läs den här om ni missade den i tidningen: https://www.gp.se/livsstil/stina-stortrivs-när-hon-stickar-1.3989551

alla-vardesatter-en-julklapp-gjord-av-nagon-man-tycker-om-sager-stina-tiselius-som-vill-inspirera
Foto: Elisabet Omsén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: