Stickåret 2016

bestnine2016

2016 har varit ett roligt och utmanande år!! Jag har hunnit med en hel del visar det sig när jag sitter här och grubblar, funderar och tänker på vad jag ska hitta på under nästa år.

I år har jag släppt boken Sticka enkelt till barn, fått äran att vara med i GP, varit på stadsbiblioteket i Göteborg och pratat om mina grytlappar. Jag har utmanat mig själv på ett sätt jag aldrig trodde skulle vara möjligt, lärt mig nya saker, jag har övervunnit rädslor, sagt JA till chanser, vågat, och jobbat hårt och haft roligt. TACK till dig som följer och läser den här bloggen och för alla kommentarer under året. Det värmer!

Årets sticklista:
– 4 st tröjor
– 3 st ponchos
– 3 mössor
– 2 halsdukar
– 2 sjalar
– 2 par handledsvärmare
– 1 linne
– 1 väst

Under året som kommer har jag stora ambitioner, vill inte kalla dem för nyårslöften. Mer typ, drömmar, eller målsättningar. Årets rädsla blir väl att försöka komma iväg till tandläkaren, huuu! (Är sjukt maniskt livrädd för tandläkarbesök!) Och nej, jag går inte varje år. Har gjort det hela mitt liv men så plötsligt bokade jag av en tid vid ett tillfälle, ”ringer du och bokar en ny tid?” sa sköterskan i luren. Japp, absolut…. 2017 kanske blir året det händer.

Något betydligt roligare att se fram emot blir boksläppet av min tredje bok, Sticka till dig själv, som kommer att ske till hösten. Planerar också att bygga om min hemsida stinamaria.se ganska rejält, ska bli skoj!

2017, nu kör vi!

bestnine2016

PS. Annars har det varit ett ganska hemskt år med mycket krig, kriser och skitiga konflikter i världen. Dessutom har många episka människor lämnat oss som Alan Rickman, Leonard Cohen, Carrie Fisher, David Bowie, George Michael, Prince…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: