Stickad halsvärmare från underbara Purl bee

bandana cowl

Jag vet inte hur ni har det men för mig har alla vänner och släktingar satsat på att fylla år samtidigt. De flesta har valt att fylla år i mars och resten fyller år i juni och december. I helgen var vi på månadens första kalas där vi firade min kusin och hennes pappa. God mat, ja må de leva och glass-speedade barn! Behöver jag säga att de fick mjuka paket : )

Jag stickade en likadan scarf till båda två, eller en Bandana Cowl som den egentligen heter enligt originalbeskrivningen som ni hittar här på underbara Purl bee.

Det här är ett hett present tips som passar alla. Det var lite mystiska omslag som jag tyckte var svåra i början men efter några varv gick det av bara farten. Kanske är det något som är vanligt förekommande för ninja-stickerskor men jag har inte stött på dessa innan. Beskrivningen är på engelska men det finns mycket bilder och bra förklaringar. Om man är en newbie på stickning skulle jag rekommendera att ta ett ljust garn så man ser vad man håller på med.

Jag använde rundsticka nr. 6. Ett nystan Puno från Rauma räcker exakt. Det blev typ 20 cm över när jag hade maskat av!

Bandanacowl

Paketetikett

Bandanacowl

Paketetikett

Comments
2 Responses to “Stickad halsvärmare från underbara Purl bee”
  1. Adel skriver:

    Hej Stina.hittade din bandana cowl som jag blev sugen att sticka.vart köper du garnet Puno?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: